Anders Borbye: projekter 

Dansk
engelsk
sovende drage


Musikken


Solokoncerter med klassisk guitar. Jeg tilbyder forskellige koncertprogrammer som ofte har et tema eller en gennemgående ide. Endeligt program kan altid aftales med arrangøren, men man kan også se et par programforslag her.


Duo Takemitsu. Fløjte og guitar duo med fløjtenisten Marianne Leth. Vi etablerede duoen i 1993 og har siden været særdeles aktive på koncertscenen i ind- og udland. Vi har udgivet 4 CD'er på ClassicO, og uropført en række værker skrevet til os. 


Kristine Thastum Trio. Vi arbejder bla. med sange skrevet af Kristine, som markere sig med deres stærke personlige tekster og enkle, luftige og folkprægede popunivers. Derudover numre i folk/pop/roots genren. Senest er Louise Vangsgaard kommet med på violin, bratsch og sang, hvilket er en mærkbar forstærkning på alle planer. 

 

Rhythm 'n Strings Trio som opstod da Love Music lagde op i sensommeren 2014. Repertoiret er en skønsom blanding af pop, folk, latin, rock, country, singer songwriter og hvad vi ellers finder på. Vi bestræber os på gennem arrangementerne at gøre numrene til vores helt egne. Besætning er guitarer, sang og håndspillet percussion - ingen trommesæt!

webdesign: AB,  tegninger: Johan Munk Borby