Anders Borbye: aktuelt  

Dansk
engelsk

 tyk drage

Aktuelt


Oktober 2016 Efteråret  presser sig på, og udover en del private arrangementer samt koncerter med Rhythm & Strings arbejder jeg på at udvikle programmer til hjemmekoncerter. Koncertprogrammer som passer i en almindelig stue og som måske indeholder lidt mere dialog end ellers. Målet er at komme tættere på publikum og ikke mindst at udbrede kendskabet til klassisk guitar blandt "helt almindelige mennesker"! Stuekoncerter er altid super givende for alle parter, så hvis du har lyst til at arrangere en er jeg klar!


Februar 2016 Året har hidtil budt på to huskoncerter, solo og med Rhythm & Strings. Huskoncerter er private arrangementer hvor værten lægger rum til koncerten og inviterer publikum fra sit eget netværk. Jeg anbefaler stærkt denne koncertform, det giver en tæt, intens og nærværende atmosfære, hvilket publikum har bekræftet mig i igen og igen.

Duo Takemitsu spiller koncert i Taps Kirke ved Christiansfeld d. 3. marts; program bla Telemann, Schumann og Nørgård!


August 2015 Jeg er endnu engang indkaldt til at spille el-guitar i Simon Steen Andersens Black Box Music, denne gang ved Susåfestivalen. Det er helt specielt, et værk som blander performance art, videoprojektion og tæt arrangeret musik/lydcollage til en særdeles underholdende helhed. Sjovt at spille og sjovt at opleve er jeg sikker på! 

De øvrige projekter er stadig i opbygningsfasen. Der er nyt pr materiale i gang for Kristine Thastum trio, og Rhythm and Strings har demoer på vej og en ny hjemmeside. Så ja, ferien er brugt fornuftigt....