Anders Borbye: biografi 

Dansk
engelskReliefdrage
 

Biografi


Jeg er klassisk guitarist, uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium og Royal Welsh College of Music & Drama. Jeg debuterede fra solistklassen i 1995 og har siden arbejdet freelance som solist og kammermusiker i mange forskellige sammenhænge. I mange år var det kammermusikken som fyldte mest, men i 2008 udgav jeg min første solo CD, Refolia, med moderne værker baseret på det gamle La Folia tema. Der findes nogle små lydklip på audiosiden, og CD'en kan købes både fysisk og som download.


Jeg har altid interesseret mig for mange genrer, så selvom jeg er klassisk uddannet, bor der mange andre djævle i mig som også får et liv. På siden projekter kan man se hvad jeg for tiden er involveret i.


Gennem årene har jeg arrangeret en del musik for guitar, flere guitarer og guitar med andre instrumenter og/eller sang. Jeg vil i fremtiden tilbyde disse arrangementer her på siden under noder. Alle noder er afprøvet i praksis ved koncerter, og mange af fløjte og guitarnoderne er indspillet på Duo Takemitsus CD'er. 


Jeg arbejder desuden som lydtekniker og tilbyder CD indspilninger, live indspilninger, lydredigering, mix og mastering. Se meget mere om dette på siden indspilning.

webdesign: AB,  tegninger: Johan Munk Borbye